Domů Rady a tipy Jak vybrat kancelářské židle?

Jak vybrat kancelářské židle?

jak vybrat kancelářskou židli

Sedíte dlouhé hodiny na vysloužilé kancelářské židli? Potýkáte se s bolestí v šíji a krční páteři? Máte ztuhlá záda? Rychle ji vyměňte za novou. Typické obtíže s nesprávným sezením se nepříjemně projevují na vaší náladě. Naučte se základním návykům zdravého sezení a vyčarujte na své tváři úsměv a lepší výkony. Nevhodné sezení vám přinese celoživotní zdravotní problémy.

Pohodlně se usaďte!

Zakoupením kvalitního kancelářského křesla problémy nekončí. Naučte se sedět dynamicky. Tato trendy metoda je spojena se zakoupením speciální židle oplývající synchronním mechanismem. Její tvary se přizpůsobují vašim pohybům a přitom zůstává páteř neustále v rovné poloze. Svaly tak nebolí. Díky takovému mechanismu se naučíte správnému sezení.

[irp]

Široký sedák zaručí komfort

Pořiďte si židli s pohodlným a dostatečně velkým sedákem. Dbejte na jeho pevnost a anatomické tvarování. Pokud se do něj zaboříte, je to špatně. Nesmí ovšem ani tlačit. Hleďte na jeho výškovou nastavitelnost. Při sezení mějte chodidla ve tvaru pravého úhlu. Sedací plochu si přizpůsobte své výšce. Robustní kancelářské křeslo je symbolem luxusu. Stabilní základna zaručí bezpečí i lidem s vyšší váhou. Poohlédněte se po židli s pětiramenným křížem. Také hladký pohyb a pevnost koleček hraje prim.

Nastavitelné opěrky vás nadchnou

Trávíte u kancelářského stolu mnoho času? Myslete na kvalitní područky a jejich nastavitelnou výšku. Dlouhé sezení u počítače si žádá anatomicky tvarované opěradlo. Zakupte si kancelářskou židli s bederní opěrkou. Jen tak svou páteř nezatížíte. Opěradlo musí být výškově nastavitelné. Komfort zajišťuje hlavová opěrka. Uleví krku a hlavě. Zaměřte se na píst tlumící nárazy při dosedu a materiál kancelářské židle. Nezanedbejte snadnou údržbu a příjemný vzhled. Vyšší pořizovací cena nabízí na oplátku komfort a zdravý styl sezení.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekRelaxujte v sauně
Další článekProč jsou vchodové dveře tak drahé?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..