Domů Bydlení Modulové domy – trendy bydlení posledních let

Modulové domy – trendy bydlení posledních let

modulové domy

Moderní styl bydlení nabízejí modulové domy. Horké novinky posledních let se na trhu architektury objevily především se spojením rychlosti výstavby pro rodiny postižené povodněmi. Říká se jim také domy budoucnosti. Možná ani na první pohled nepoznáte jejich konstrukční fenomén. Stěžejním prvkem jsou moduly velikosti 4 na 8 metrů. Z jednotlivých částí si snadno zhotovíte libovolný dům na klíč.

Nekonečné možnosti designu

Velkou výhodou modulových domů je otevřený systém, kdy je možno modul připojit anebo odebrat. Jen tak splní náročné podmínky obyvatel stavby. Modulové stavby ocení rodiny s malými dětmi, ale i senioři. Menší prostornost tohoto typu bydlení využijí studenti, lidé ochromeni živelnou pohromou. Skvěle poslouží jako sociální bydlení. Jejich přednosti neznají hranic. V modulových domech se nacházejí školky, restaurace, obchody, kanceláře či sklady.

Výroba s moderními prvky

Jak se staví modulové domy? Jejich realizace probíhá v hale. Dřevěná rámová konstrukce zpestřena ocelovými prvky tvoří jednotlivé moduly. Vevnitř produktu je tepelná izolace opláštěná dřevěnými palubkami či jiným obkladovým materiálem. Provedou se nezbytné instalační práce. Přeprava kamionem na určené místo se jeví jako nejvýhodnější druh přepravy.

Výhody modulových staveb

Klíčovou výhodou výstavby modulových staveb je rychlost. Práce na domě neprobíhají venku, stavět lze tedy celoročně. Variabilní druh bydlení si upravíte dle svých aktuálních požadavků. Mobilita je dalším ohromným kritériem. Modulové stavby jsou cenově dostupné. Energeticky úsporné moduly šetří životní prostředí. Tento druh bydlení slibuje moderní design. Moduly splňují podmínky recyklovatelnosti.

Rostoucí domy

Využijte modulový dům a kdykoliv si přistavte další díly. Mladému páru bez dětí postačí menší prostory. S příchodem dětí lze dům kdykoliv bez problémů rozšířit. Nemusíte se zadlužovat. Moduly přinášejí zvětšení bytových prostor vedle sebe i nad sebou. Sníte o podlažním domě? Není problém. Přízemí poslouží jako obchod či kancelář. Patro naopak jako bytová část. Nebojte se moderních technologií. Jsou úsporné a trendy.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekProč jsou vchodové dveře tak drahé?
Další článekJak v zimě pečovat o květiny?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..