Domů Bydlení Máme pro vás tip na zdravé a pohodlné spaní

Máme pro vás tip na zdravé a pohodlné spaní

postele z masivu

Spát sto let jako Šípková Růženka, to byste rozhodně nevydrželi? Probouzíte se den co den unavení a rozbolavělí? Nic naplat, podezřelý nemá žádné alibi. Je jím vaše postel. A verdikt? Jednoznačně vinna. Český výrobce Postelia však má řešení. Pojďte se s námi podívat, co s tím.

Zadáno nejen pro zálesáky

Teprve v okamžiku, kdy začnete řešit zdravé spaní, plně doceníte sílu a nenahraditelnost přírodních materiálů. Na dřevěné posteli se bez problémů vyspí i alergik, tento materiál neuvolňuje žádné škodliviny. A to ani jeho povrchová úprava, k ní používáme stoprocentně přírodní olejo–vosk s pryskyřicí od německého výrobce BIOFA. Ten je certifikovaný nejvyšším stupněm nezávadnosti, a proto je tato směs vhodná dokonce i pro dětské dřevěné hračky.

Postel z masivu vám současně vydrží i mnoho let. Jen je zapotřebí si pamatovat jednoduché pravidlo. Čím silnější, tím lepší. Nabízíme u všech modelů standardně tloušťku 4 cm, u některých také 8 cm, což z nás dělá ve svém oboru unikátního výrobce z hlediska poměru kvality a výkonu. Celou konstrukci spojujeme tříbodovým kováním od předního německého výrobce Hettich s doživotní zárukou na spoj. Nemusíte se proto bát, že by se časem uvolnily a postel zůstala rozvrzaná. Je tak vhodná nejen coby manželská postel, ale svoje místo najde rovněž v dětském pokojíčku, spolehlivě vydrží i dovádění těch nejmenších.

Jsme schopni vyrobit jakýkoli rozměr, podle vašeho přáni i atypický. A to výhradně ze zdravotně nezávadného dřeva z českých lesů s certifikátem FSC.

Postel bez matrace je jako auto bez řidiče

Zdánlivě jí nic nechybí, ale svému účelu neposlouží. Bez správné matrace se zkrátka nevyspíte. Od klasických pružinek jsme již dnes při výrobě zdravotních matrací přikročili k moderním pěnám. Používáme tu tzv. studenou, to znamená takovou, která je dostatečně pevná, tudíž dlouho vydrží, ale zároveň i tvárná a prodyšná. Proto současně nepoužíváme ani žádná lepidla, jimiž bychom ji z tohoto hlediska znehodnotili. Místo nich nám slouží speciální zámkový systém, který drží jednotlivé díly pohromadě. Některé modely opatřujeme i vrstvou líné pěny, která se vyznačuje tvarovou pamětí.

To nejdůležitější, co většina lidí před jejím nákupem řeší je i kvalita pěny a životnost. U nás to snadno zjistíte, uvádíme u matrací jejich objemovou hmotnost, a to v kg/m³. Setkat se můžete s až o polovinu nebo o třetinu nižší. Tam, kde se výrobce nezná k tomuto údaji, bychom proto doporučovali být obezřetní. Jsme přímým výrobcem, používáme výlučně materiály od německých dovozců. Potahy matrací dovážíme z Belgie od značky Monks. Naše produkty se vám líbí, ale potřebujete jiný rozměr, než máme v nabídce? Do deseti dnů jsme schopni vyrobit matraci na míru, a to bez příplatku.

Kdo šetří, má za tři

Ceny nenavyšujeme o dopravu, ta je zdarma. Pokud byste si chtěli nejprve vybranou matraci či postel vyzkoušet, všechny máme na prodejnách v Praze, Brně, Táboře a Plzni. Ceny zde zůstávají stejné jako v e-shopu, jsou přímo od výrobce. Postele přepravujeme za 599 Kč včetně vynesení a smontování, případně ve zmíněných městech za 399 Kč. Chcete-li si pořídit některý z našich výrobků také na splátky, nabízíme je bez navýšení.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekPotřebujete skladovací prostory? Textilní hala – nejrychlejší řešení
Další článekAirwaynet internet, služba kterou oceníte

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..