Domů Bydlení Plot, který by chtěl každý

Plot, který by chtěl každý

betonový plot

Hledáte kvalitní a funkční oplocení vašeho domu, ale nevíte si rady, které zvolit? Vyzkoušejte betonové ploty, se kterými bude vaše bydlení rozhodně bezpečné. Také díky volitelné výšce získáte požadovanou míru soukromí. Je jen na vás, zda budete tolerovat zvídavé pohledy kolemjdoucích a sousedů s nižším plotem nebo si zajistíte stoprocentní soukromí. Betonový plot je tvořen ze dvou komponentů, a to z betonového sloupku a betonové desky. Nad sebe můžete umístit až pět betonových desek, plot tedy může dosahovat výšky až dva a půl metru. 

Dekor? Vyberte si…

Váš plot může být bez dekoru, dekorován z jedné strany nebo máte na výběr oboustranné betonové ploty. Betonový plot bez dekoru plní stejně kvalitní funkce jako ten s dekorem. Pokud to dovoluje váš rozpočet, volit můžete mezi štípaným či skládaným kamenem nebo buclatou či ostrou cihlou. Každý dekor bude dokonale ladit s vaším domem i zahradou. Je jen na vás, který si zvolíte, dekor ale není to jediné, co můžete u betonového plotu volit. Vyberte si, zda se k vašemu domu bude lépe hodit šedý, antracitový, pískový nebo třeba terakotový plot. K maximální spokojenosti schází ještě vybrat tvar zakončení plotu. Můžete mít plot rovný, zaoblený, s okrasnou mřížkou nebo zakončený dřevěnými latěmi ve zvolené barvě.

 

Když máte plot vybraný, je třeba ještě zvážit, jak budete plot montovat. Nejjednodušší je objednat si dopravu a montáž u skutečných profesionálů. Montáž betonového plotu od odborníků je rychlá, mají už svůj systém, jak kvalitně a rychle sestavit betonový plot. Betonový plot může zdobit kterýkoli dům. Nakombinujte si i vy betonový plot podle vašich představ.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekOdměna za doporučení hypotéky?
Další článekSeverské motivy jsou stále IN

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..