Domů Reality Praha 4 vám nabídne vše, co potřebujete ke spokojenému životu

Praha 4 vám nabídne vše, co potřebujete ke spokojenému životu

rezidence Hadovitá

Ideální dopravní obslužnost, občanská vybavenost na jedničku s hvězdičkou. Jistě, to zrovna mluvíme o jedné z pražských částí, tentokrát té s číslovkou 4. V Praze se totiž žije přímo skvěle, rozhodně se tu nebudete nikdy nudit, ať už se děje cokoliv. Zajít si na hokej, mít výběr z deseti restaurací a pěti barů, nechat svým dětem možnost chodit na vysokou školu právě zde. Tohle všechno v průměrném okresním městě určitě nenajdete.

Byt, který jednou poslouží dobře i dětem

Ruku na srdce, nepořizujete jen bydlení pro vás, ale především pro další generace. Syn nebo dcera budou mít jednou start do dospělého života mnohem lepší, protože byt v osobním vlastnictví je přece nejlepší investice. Nové byty v Praze 4 proto čekají na vás, Rezidence Hadovitá v Michli nabídne skutečně mnoho.

Zastávka MHD dvě minuty chůze, krátkou procházkou to budete mít rovněž k bankomatu, do lékárny nebo restaurace s přáteli. Obklopeni zelení, jak jste si vždycky přáli, a přesto uprostřed hlavního města, které nabízí výborné možnosti nejen v ohledu zaměstnání. Tak například, je jistota, že se tu rodiny s dětmi nebo mladé páry rozhodně nebudou nudit. Libo třicet, nebo raději hned sto metrů čtverečních životního prostoru? Můžete si jednoduše vybrat…

Balkon je samozřejmostí, stejně jako předzahrádka

Milovníci všeho zeleného určitě zaplesají, protože Rezidence Hadovitá nabídne balkon, předzahrádku nebo dokonce terasu. Byty na prodej v Praze 4 tímto zaručeně bodují! Pěstovat růže nebo nějaké okrasné dřeviny je pak radostí a relaxací od každodenního shonu.

Nakonec, Praha není žádným malým městem, které by nemělo svou historii. To přesně naopak! Některé pražské rekordy určitě každý zná, jiné jsou zase známé trochu méně. Rozhodně v tomto regionu budete mít co objevovat, muzea, galerie nebo koncertní síně už přece čekají!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVyužijte potenciál svého pozemku
Další článekZvyšte využitelnost svého balkonu nebo lodžie

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..