Domů Bydlení Vybíráte šatní skříň? A chcete raději krabicové řešení, nebo skříň na míru?

Vybíráte šatní skříň? A chcete raději krabicové řešení, nebo skříň na míru?

skříň na míru

Domov znamená pro každého místo, kde žije a kde se cítí dobře. Aby bylo obydlí příjemné k bydlení, mělo by být zařízené vhodným nábytkem. S jeho pomocí lze v interiéru vykouzlit pohodovou atmosféru a vtisknout místu osobitý styl a charakter. Podstatnou součástí bytového zařízení jsou také šatní skříně, které poskytují prostor pro uložení oděvů. A těch má každý více než dost.

Jaký je rozdíl mezi skříněmi na míru a sektorovými?

Řešení místa v pokoji je někdy natolik specifické, že jinou než skříň na míru do ní pořídit nelze. Výhodou je, že díky tomu získáte nábytek, který bude originální a ojedinělý na trhu. Tím také přispějete k vytvoření individuálního vzhledu bytu. Při výběru skříně lze do návrhu promítnout své představy, které pak zruční truhláři přetvoří ve skutečnost. Skříně na míru mohou být ty volně stojící i vestavěné.

Také krabicové skříně z obchodních sítí, jakými jsou například Asko, Sconto či Ikea, mají své opodstatnění. Většinou je lze snadněji kombinovat s ostatními kusy nábytku, pokud pocházejí ze stejné modelové řady. I takové skříně mohou v místnosti působit hezky a zajímavě. Ostatně hodně záleží na ostatních zvolených doplňcích, jakými jsou barva závěsů, svícny, obrazy na stěně nebo koberce na podlaze. Všechno toto dohromady udává, jak byt bude působit na jeho obyvatele nebo občasné návštěvníky.

Vestavěné skříně také pro atypické prostory

Další možností, jak uschovat své oděvy, je pořízení vestavěných skříní, u nichž je hlavní výhodou to, že je přizpůsobujeme danému prostoru, nikoliv naopak. Tím lze docela pohodlně ušetřit místo v pokoji, což může být pro někoho podstatným důvodem k tomu, aby si vestavěnou skříň vybral jako dominantu chodby nebo ložnice.

I díky ní je možné využít atypický prostor, který by jinak bylo velice těžké zařídit šatními skříněmi, jež jsou na trhu k dostání. Tím, že se do místnosti postaví vestavěná skříň, bude se v ní lépe udržovat pořádek. Současně samotný vzhled pokoje pak působí sladěně a na pohled příjemněji. Zajímavé detaily můžete získat individuálně navrženými dveřmi.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVykročte po té správné podlaze – vinylová podlaha Wicanders Hydrocork, novinka roku 2020
Další článek4 skvělé home staging tipy aneb Jak prodat či pronajmout rychleji a za víc

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..