Domů Rady a tipy Jak omladit a ozvláštnit náš obývací pokoj

Jak omladit a ozvláštnit náš obývací pokoj

obývací pokoj

Každý správný bytový aranžér určitě ví, že bez použití dekorací to opravdu skutečně nepůjde. Místnost bez jejich přítomnosti bude totiž působit chladným, a často i ne příliš příjemným dojmem. Ovšem pravou cestou není ani přílišné dekorování. Vše musíme řádně promyslet a dodržovat určitou míru soudnosti. Přehnané množství dekorací, jako jsou mnohobarevné závěsy, přehozy a mnohé další, opravdu nesedí každému člověku. Naopak to vyvolává dojem stísněnosti. Ideální možností, jak náš obývací pokoj ozvláštnit je dodržovat barevné sladění. Volit bychom, ale měli pouze takové barvy, které jsou pozitivního a výrazného charakteru. Ideálním textilním doplňkem jsou také předložky pocházející z pravé kůže.

Méně doplňků někdy znamená více krásy

Stejně jako při použití textilních dekorací, tak i u ostatních prostorových doplňků platí, že přílišné množství náš obývací pokoj zahlcuje. Veškeré upomínkové předměty, přesto, že se k nim rádi vracíme, by měly být uloženy v například k tomu určených ozdobných boxech. Seřazené vedle sebe je pak můžete použít jako formu barevné dekorace. Na komodu bychom měli skládat pouze předměty, které jsou spíše většího charakteru. Vhodné je umisťovat na více místech a ne osamoceně, ale v přiměřeném počtu. Tímto způsobem budou vynikat ještě více.

Objevte krásné, ale přitom snadno dostupné dekorace

Mezi dekorace, které jsou mezi lidmi velmi populární a oblíbené se řadí například krb na bioetanol. Pořídit si ho můžete bez nutnosti stavby komínu či potřeby shánět topné dřevo. Poté se již stačí jen posadit a relaxovat. Další netradiční, přesto, ale stále vhodnou dekorací je houpací síť. Její umístění v obývacím pokoji mu dodá originální vzhled, který rozhodně doma u každého nenaleznete. Dopřejte svému obývacímu novou moderní podobu, na kterou budete moci být patřičně hrdí. Ať se již rozhodnete pro jakoukoliv zlepšovací volbu, rozhodně chybu neuděláte.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekPlovoucí podlahy jsou stále oblíbenou volbou
Další článekNěkdy přijde půjčka vhod

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..