Domů Reality Nové Chabry – první etapa téměř vyprodána

Nové Chabry – první etapa téměř vyprodána

viladomy Nové Chabry

Viladomy Nové Chabry – první fáze – 90% procent prodáno

Nové Chabry, nová čtvrť v atraktivní lokalitě Prahy 8, již brzy ožije. První etapa projektu byla zkolaudovaná, byty si přebírají jejich noví majitelé. Úprava lokality a výsadba zeleně je v plném proudu.

Začátkem roku 2015 proběhla kolaudace první etapy developerského projektu Viladomy Nové Chabry a nyní probíhá předávání nových bytů klientům. Lokalita je ideální nejen pro rodiny s dětmi díky přítomnosti mateřské školky v rámci projektu, ale i jednotlivce s požadavkem na menší plochy bytů. Díky výborné občanské vybavenosti a 5 minutové dostupnosti metra (C – Kobylisy) je developerský projekt Nové Chabry velmi žádaný.

Realitní kancelář LEXXUS, která dlouhodobě spolupracuje s developerem projektu, mimo jiné i na velmi úspěšné realizaci prodeje bytů v projektu Kejřúv Park Praha 9, připravuje pro budoucí majitele nových bytů na Praze 8 semináře, kde budou klienti informováni o dalším postupu, technických přejímkách a konkrétních informacích o předání nových bytů. Díky této nadstandardní péči je zajištěn hladký průběh a komunikace budoucích majitelů bytů pouze s jedním subjektem – a to od výběru bytu, přes koupi, až po předání i následné stěhování.

Pro nové zájemce se navíc uskuteční dne 13. 5. 2015 Den otevřených dveří, kde budou k dispozici veškeré informace, které by mohly potencionální klienty zajímat a klienti si budou moci prohlédnout nově vybavený vzorový byt.

V první etapě projektu Nové Chabry je v současnosti k dispozici již jen 10% nových bytů z celkem 87. Již nyní však mohou klienti zakoupit byty z nabídky další etapy, která bude k nastěhování v první polovině roku 2016“ upřesňuje Denisa Višňovská, partner LEXXUS.

Nové byty ve Viladomech C+D jsou na začátku výstavby, předávání nových bytů klientům se očekává na jaře příštího roku, a již nyní je prodáno více než 30%.

Rezidenční projekt Nové Chabry je nově vznikající městská čtvrť na Praze 8 v lokalitě Dolní Chabry. Nabízí moderní a dostupné bydlení 5 minut od metra Kobylisy, a obyvatele se mohou těšit na nové místní centrum disponující parkem, cyklostezkou, mateřskou školkou, obchody a dalšími benefity, které činí bydlení v této lokalitě velmi pohodlné.

O realitní společnosti LEXXUS

Realitní kancelář LEXXUS nabízí širokou nabídku starších a nových bytů, novostaveb v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Patří více než dvě desítky let k nejvýznamnějším realitním kancelářím v Praze. Lexxus je oblíbenou volbou náročných klientů požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky za výbornou cenu. V portfoliu společnosti jsou nové rezidenční projekty, nové byty a domy, second hand novostavby, rodinné domy na prodej i luxusní nemovitosti k prodeji či pronájmu. Pod značkou Lexxus Norton zajišťuje prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních, a zejména rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

KONTAKT:

Mgr. Denisa Višňovská

Partner LEXXUS

Email: pr@lexxus.cz

Telefon: +420 221 111 999

www.lexxus.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekKrkonošský veletrh v Trutnově 1. – 2. května 2015
Další článekNářadí na zahradu