Domů Bydlení Obklady do kuchyně volíme podle vkusu

Obklady do kuchyně volíme podle vkusu

obklady do kuchyně

Rekonstrukce kuchyně, prach, špína i výsledný efekt na jedničku. To doprovází náročné úpravy v nejdůležitější části domu. Kde skončí svou práci šikovní řemeslníci, začnou kouzlit ženy. Vybírají a vybírají. Vždyť kuchyně je v prvé řadě jejich království. Jak nejlépe dosáhnout souladu všeho vybavení a spotřebičů? Stačí se jen držet zaručených rad a taky svých snů.

Vybíráme kvalitní obklady do kuchyně

Nemusíme zdůrazňovat, že špičkoví dodavatelé dnes nabízejí stovky obkladů do kuchyně. Možná se tomu bude leckdo divit, ale sladit celkový interiér pokoje, není snadnou záležitostí. Proto je chytré využít rady architekta, jinak si budeme říkat, že bychom to a ono udělali jinak. Obklady by měly pasovat především ke kuchyňské lince, barevně i materiálově. Malé kuchyni sluší jiné materiály než většímu prostoru. Příliš vyzývavé obkladačky by se měly doplnit mírnějšími tóny. Naopak nevýraznému interiéru lahodí ostré tóny.

Tvar a velikost na přání

Líbí se vám menší anebo obrovské varianty? Na to také pozor! Velké tvary se mají rády s dostatečným prostorem, drobnější velikosti do menších kuchyní. Už dost s krásou. Také funkce je důležitá. Snad každá hospodyňka ocení snadnou a rychlou údržbu. To znamená minimální spáry, kde se netvoří tolik znečištění a bakterií. Nikdo netouží po drhnutí. Obrázky s hladkým povrchem se skvěle udržují. Asi nejoblíbenější jsou jednobarevné anebo prskané tóny.

Široký výběr nezklame

Dnešní době přejí různé styly obkladů do kuchyně. Na své si přijdou milovníci moderny, historie, klasiky i praktičnosti. Menší formáty obkladaček se hodí na zajímavé kombinace. Vytvoříme z nich senzační obrazce. Vždy vybíráme podle možností údržby, obliby barev a materiálů. Nikomu nelze nic nutit. Někdo má rád keramické, kamenné, hliněné, skleněné anebo sádrové obklady. Rozhoduje cena, kvalita, životnost i elegance. Dokonalý design pokoje vytvoří samozřejmě spolehlivý a zručný obkladač.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVana nebo sprcha? Specialistka poradí, jak zařídit i malý interiér
Další článekHypotéka na míru požadavkům

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..