Domů Bydlení Jak si zařídit ložnici podle nejnovější módy?

Jak si zařídit ložnici podle nejnovější módy?

jak na ložnice

Snad nikdo nebude namítat, že je ložnice nejdůležitější částí poklidného domova. Strávíte v ní nejvíce času, když spíte. Spánek je stěžejním bodem pro spokojený život, vynikající pracovní výkony a fyzickou kondici. Prostředí, kde večer usínáte a ráno se probouzíte, musí být plné vzdušnosti. Také prostor hraje velikou roli, ne všichni si mohou dovolit velkolepou ložnici. Barevnost pokoje by měla být střídmá, nekontrastní. Volte raději teplejší odstíny jako je žlutá či oranžová. Studené barvy dokážou ochladit místnost pocitově až o několik stupňů.

Čisté a pohodové prostředí se dá lehce vytvořit

Mnozí lidé nekladou na vybavení a vzhled ložnice významnou roli. Tato chyba se většinou vymstí. Spojení ložnice a obývacího prostoru nepřipadá absolutně v úvahu. V panelákových bytech je málo místa, ale i v tomto případě se dá tento problém vyřešit, například sádrokartonovou příčkou. Zapomeňte i na robustní šatní skříně, komody, psací stůl či televizní přijímač. Ložnice je určena ke spánku, odpočinku a regeneraci celého těla.

Televize patří do obývacího pokoje

Pokud toužíte po klidném a užitečném spánku, nevybavujte si ložnici televizorem. Tento rušivý element vám cyklus spánku naruší a znehodnotí. Dejte raději prostor knize. Do ložnice není vhodné umístit také staré nepotřebné věci anebo jiné sezónní potřeby. Nahromaděné věci patří do skladu či garáže. Umělé materiály nesvědčí. Raději volte přírodní prvky, dřevo, bavlnu, vlnu či len.

Postel – základ komfortního spánku

Dokonalý spánek rovná se pohodlná postel potažmo matrace. Český trh nabízí luxusní produkty, záleží jen na výši investice. Umístění postele hraje rovněž prim. Neměla by být blízko topení, dveří ani oken. Mezi stěnou je dobré ponechat větší rozměry kvůli snadnému vstupu, tedy 70 centimetrů. Co vám ještě chybí ke kvalitnímu spánku? Určitě nadýchaná, ale lehká přikrývka a polštář. Alergie a špatná údržba potlačila do pozadí peřiny a polštáře z husího peří. Na scénu přicházejí moderní lůžkoviny vyrobené z komfortních materiálů snadných na údržbu, s dlouhou životností a příjemným vzhledem. Teď už jen sladké sny.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekJak správně nastavit pojištění pro byt a dům?
Další článekJak správně vybrat místo pro svůj dům?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..