Domů Reality Odměníme Vás. 10.000,- Kč za tip na prodej nemovitosti.

Odměníme Vás. 10.000,- Kč za tip na prodej nemovitosti.

realitní odměna

Každý, kdo se rozhodne prodat nemovitost má v podstatě dvě možnosti, buď osloví realitní kancelář, nebo se do prodeje pustit na vlastní pěst. Druhá varianta zní velmi lákavě, zejména díky ní zdánlivě můžete ušetřit provizi, kterou si realitka účtuje. Na druhou stranu je třeba počítat s tím, že na sebe berete všechna rizika, která plynou ze špatně uzavřených smluv. Skuteční profesionálové vám se vším pomohou. Chcete spolupracovat s těmi nejlepšími makléři? Pak sledujte webové stránky realitniodmena.cz.

Jak to chodí ve světě realit? Zapojte se!

Jak to celé funguje? Je to jednoduché. Stačí vyplnit kontaktní formulář, který najdete na webových stránkách a doporučit kohokoliv ze svého okolí, kdo prodává nemovitost. Přivydělat si nikdy nebylo jednodušší, získáte odměnu ve výši 10 tisíc korun. A je zcela jedno, zda studujete, pracujete, jste v důchodu nebo na rodičovské dovolené. Zajímavé možnosti přivýdělku odolá patrně jen málokdo.

[irp]

Pokud máte ve svém okolí někoho, kdo se chystá prodat nemovitost? Nenechávejte si to pro sebe. Může se jednat o byt, dům či pozemek. Jde o skvělý přivýdělek, který vyzkoušela také třiadvacetiletá studentka Michaela z Prahy. „Jednoduše a velmi rychle jsem si přivydělala 10 tisíc korun, no kdo vám to dá? Stačilo dát jen doporučení. Moji známí prodávají rodinný dům za Prahou, pomohla jsem jim a ještě na tom vydělala.“

Společnost čítá již 132 spokojených klientů, kterým byla vyplacena odměna ve výši 1 757 000 Kč na provizi za doporučení. Vězte, že tohle nikde jinde skutečně nezískáte. Nemáte co ztratit, můžete hodně získat.

Kvalitní makléři, na které se můžete spolehnout

Nejdůležitějšími vlastnostmi realitního makléře jsou ochota a zkušenosti. Jedině tak mohou klienti očekávat ty nejlepší služby. Profesionálové ve svém oboru z celé České republiky, vám se vším pomohou a ušetří vám tím řadu starostí. V každém kraji najdete vždy jednoho makléře a minimální praxí v oboru 10 let. Realitní odměna má pouze omezený počet makléřů, protože si své zaměstnance pečlivě vybírá. Sítem projde jen hrstka nejlepších makléřů, na které se lze 100% spolehnout.

Podívejte se i na nově vytvořené stránky na Realitní odměna na Facebooku

Realitní odměna za tip na prodej nemovitosti

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekJak v zimě pečovat o květiny?
Další článekTrávník – obrázek majitele domu a zahrady

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..