Domů Bydlení Koberce se opět vrací do interiérů, ale musí být nadstandardně elegantní!

Koberce se opět vrací do interiérů, ale musí být nadstandardně elegantní!

koberce buchara

V posledních letech byly koberce pomalu vytlačovány ze své pozice nejoblíbenějšího druhu podlahové krytiny. Velký vliv na tom měly a mají především plovoucí podlahy a neustále se měnící trendy ve vybavení interiéru. Obliba koberců se ale v posledních měsících opět zvyšuje. Dokonce i přední interiéroví architekti využívají tuto podlahovou krytinu v hojné míře i do moderních domácností. Jen se musí jednat o takové druhy koberců, které jsou svým provedením jedinečné.

Zapomeňte na klasiku nebo dokonce zátěžové koberce

 

Nezapomínejte, že podlahové krytiny tvoří největší část vybavení interiéru a mají velmi významný vliv na design jednotlivých místností i interiéru jako celku. Při výběru koberců je tedy velmi důležité, aby nejen nekazily celkový vzhled místností, ale aby se staly jejich okrasou a dominantou. Tyto schopnosti ovšem nemají všechny druhy koberců. Zapomeňte na zátěžové koberce nebo na klasické koberce z umělých vláken. Jestli hledáte elegantní a originální druhy, musíte zaměřit svůj pohled na orientální druhy.

Perské koberce i do českých moderních domácností

 

Perské koberce jsou perlou mezi tkanými podlahovými krytinami. Svým zpracováním, kvalitou, designem a vzhledem jsou unikátní. Mezi veřejností panuje ovšem o těchto druzích několik omylů. Prvním je, že koberce se hodí jen do honosných nebo orientálně zařízených interiérů. To už dávno neplatí. Perské koberce mohou být využity i v domácnostech zařízených podle nejnovějších architektonických trendů. Vždy dokážete vybrat design, který se bude hodit dané místnosti. Druhým omylem je, že perský koberec je až příliš drahý. Ano, v porovnání s umělými koberci je dražší, ale platíte za kvalitu ruční výroby a přírodních materiálů. Ceny navíc stále klesají.

Podívejte se do nabídky specializovaného prodejce

 

Přesvědčte se sami, jak je to s aktuálními vzory, druhy a velikostmi perských koberců a jejich cenou. Specialistou v tomto oboru je společnost Buchara, s.r.o. Na nabídku pravých orientálních koberců se firma specializuje již 20 let a v současnosti je nabídka druhů nejširší v historii.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekStěhování jde jako po másle, když si k němu přizvete tu nejlepší stěhovací společnost
Další článekJakou barvou vymalovat kuchyň anebo dětský pokoj?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..