Domů Bydlení Ukončení spolupráce s placla.cz

Ukončení spolupráce s placla.cz

ukončení spolupráce placla

Vážení klienti, zákazníci placla.cz.

Dnešním dnem byla oboustranně ukončená spolupráce s portálem placla.cz, kde jste v minulosti mohli nakoupit reklamní články a další výhody na magazínu portal-bydlení.cz a všech dalších magazínech.

Na základě cenzury ze strany poskytovatele, který vyžadoval mimo podmínek uvedených na svém webu i další nesmyslné zásadní úpravy webu, jsme spolupráci ukončili. Nebude tak možné nadále nakupovat tyto reklamní prostory na placla.

Podmínky provozovatele portálu placla.cz, potažmo jejich obchodní podmínky jsme splnili do posledního bodu, ale nebudeme nesmyslné praktiky jednoho z majitelů cenzurovat, nebo naopak měnit obsahové rozložení magazínu, nebo jeho grafické a jiné řešení rozhodně akceptovat.

Přejeme Vám pohodu a klid a zároveň nás můžete jako vždy, kontaktovat napřímo a bez další zprostředkovatelské provize. Cena reklamního prostoru dnešním dnem bude výrazně nižší u všech magazínů které bylo možné nabízet přes placla. A proč? Jednoduše nemusíme platit nic navíc 🙂

Vaše redakce


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekObrovský rozmach LED svítidel. Proč jsou tak populární?
Další článekRozdíl mezi hypotékou a stavebním spořením

5 KOMENTÁŘE

  1. Jo přesně vím, o čem mluvíte. Měl jsem nespočetně-krát problémy s placla.cz, která si myslí, že se bez ní nikdo neobejde. K tomu musím ještě podotknout na, namyšlené a vylízané chování pana Bartoše. Někdy jeden krok kupředu, jsou dva kroky zpět.

  2. Mám podobnou zkušenost, myslím si, že Bartoš dobré jméno placla nedělá a pan Kubíček by měl jednat, jinak přijde jeho chováním o spoustu kvalitních blogerů a obsahu.

  3. S tou PlaClou a jejím přístupem k lidem je to škoda, myslím, že to spoustě lidí vadí a zbytečně jim to některé blogy odvádí pryč…

  4. Taky mám podobnou zkušenost, naštěstí inzerenti si nás našli i bez placla.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..