Domů Zahrada Jaký nábytek nesmí chybět v předsíni?

Jaký nábytek nesmí chybět v předsíni?

jak zařídit předsíň

Je škoda, že se píše především o vybavení a nábytku obývacího a dětského pokoje, koupelny či kuchyně. Jen pár článků najdete o tom, jak správně zařídit předsíň. Tato část domu je přeci první místností, do které vstoupíte. Mnoho lidí její důležitost podceňuje. Vždyť v předsíni vítáme hosty, zouváme se a skladujeme oblečení i jiné věci. Rodiny s malými dětmi zde mají kočárek a sportovní nadšenci kolo. Předsíň je nutné pečlivě zorganizovat, jinak přes ni ani do bytu neprojdete.

Podlaha na prvním místě

Klíčový moment představuje výběr podlahy. Určitě se hodí dlažba, linoleum, kámen i plovoucí podlaha. Na koberec raději zapomeňte. Nejoblíbenější podlahovou krytinou je dlažba, která je k dostání v mnoha dekorech. Lidé si zamilovali také mramor, který je prudce stylový. Tento druh podlahy je však cenově náročný. V panelových domech se osvědčí tvrzené linoleum, protože je cenově přijatelné a vydrží po dlouhou dobu. Nezapomeňte položit před dveře rohož, jen tak se zbavíte největších nečistot.

Úložné prostory nesmíte zanedbat

Prioritou předsíně jsou beze sporu úložné prostory ideálně v podobě vestavěných skříní a věšáků. Pokud nemáte vestavěné modely, zvolte skříně s posuvným otevíráním, jinak se v předsíni nepohnete. Oblečení, které právě nepoužíváte, uskladněte do spodních přihrádek. Nekupujte si skříně v tmavých barvách, celou místnost jen ztmaví. I tak je v předsíni nedostatek světla. Nezapomeňte na zrcadlo, člověk se potřebuje vidět!

Botník a věšák? Trefa do černého!

Stěžejní součástí předsíně by měl být prostorný botník s hloubkou alespoň 35 – 40 cm. Každá bota by měla mít svoje určené místo. Pořídit lze botníky výklopné či dveřové, záleží jen na velikosti prostoru v předsíni a vašem vkusu. Kam uložíte bundu, kabát, sako? Ano, potřebujete věšáky. Mnoho věšáků. Dnes si můžete vybrat z pestré palety zboží v nejrůznějších provedeních, barvách a velikostech.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekBalení a přeprava zásilek
Další článekSamolepící dekorace zpestří stěny pokojů

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..