Domů Reality Ekonomická správa budov v Praze

Ekonomická správa budov v Praze

PPM a.s.

Jste vlastníkem bytového nebo nebytového prostoru v Praze a hledáte spolehlivého správce vaší nemovitosti? Nevíte si rady se složitou evidencí všech vlastníků nebo nájemníků a jejich smluv? Hledáte zodpovědnou firmu, která na sebe vezme veškeré povinnosti a ušetří vám nemalé množství starostí, ale i volného času? S námi uspoříte díky každoroční optimalizaci rozpočtů a hledání úspor a ještě vám zajistíme kompletní evidenci všech dokumentů podle nejaktuálnějších zákonů nebo pojistné plnění až do výše 50 000 000 Kč.

Co obsahuje ekonomická správa budov?

Ekonomická správa budov zahrnuje veškeré aktivity, které se pojí s povinnými evidencemi osob nebo dokumentů, výpočtem a správou plateb a vyřizováním různých závazků i pohledávek. Pod celkovou ekonomickou správu budov spadá kompletní evidence všech nájemníků a vlastníků jednotek, výpočet a distribuce předpisu záloh a provádění všech dalších plateb nebo ročních vyúčtování. Dále pak vyřizujeme mimosoudní vymáhání pohledávek, ale i přípravu potřebných podkladů pro soudní vymáhání. Spolehlivě vedeme evidence všech nákladů na provoz nemovitosti, kontrolujeme faktury, evidujeme vzniklé pojistné události a navíc vás ještě zastoupíme při jejich řešení. V neposlední řadě pak připravujeme podklady pro setkání společenství vlastníků jednotek (SVJ), se kterými plánujeme součinnost akcí v případě investic.

Efektivní ekonomická správa budov v Praze

V PPM, a.s. máme více než 20 let praxe v oblasti správy bytových a nebytových prostor. V současné době spravujeme přes 9 000 bytových jednotek ve většině lokalit hlavního města Prahy a přilehlém okolí. Působíme však i ve Špindlerově mlýně. Získali jsme uznávaný certifikát ISO 9001:2008 v oblasti správy bytových i nebytových prostor a díky němu úzce spolupracuje s množstvím dalších společností a partnerů jako jsou FINEP a.s., Schindler ČR a.s., KONE a.s., VEOLIA ČESKÁ REPUBLIKA, a.s., Pražská energetika, a.s. nebo Safichem Group. Jako jedni z mála firem na trhu s nemovitostmi nabízíme pojištění až na 50 000 000 Kč, takže za vás kompletně převezme veškerá pojistná plnění vzniklých škod a jejich často zdlouhavá řešení. Proto vám nabízíme profesionální a efektivní ekonomickou správu budov v Praze nebo ve Špindlerově Mlýně včetně všech výše uvedených dílčích služeb.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekCo je to ta americká hypotéka?
Další článekCo byste měli vědět před tím, než si pronajmete byt v Praze?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..