Domů Realitní rádce Co s bytem, který sice nevyužíváte, ale nechcete ani prodat? Pronajímejte ho...

Co s bytem, který sice nevyužíváte, ale nechcete ani prodat? Pronajímejte ho přes Airbnb!

Airbnb

Vlastníte nemovitost, ve které se nechystáte bydlet a zároveň se jí nechcete zbavit? Začněte byt pronajímat a udělejte si z něj další zdroj příjmů. A místo klasického dlouhodobého pronájmu zvažte pronájem krátkodobý – přinese vám mnohem větší zisk. Všechnu práci za vás odvede tým odborníků z Let Me Inn – specialistů na krátkodobý pronájem bytu přes Airbnb.

Více peněz, méně práce. Komu by se to nelíbilo…

Fakt, že krátkodobý pronájem vynáší vlastníkovi nemovitosti mnohem více než pronájem dlouhodobý, je nesporný. S atraktivnějšími příjmy jde ovšem ruku v ruce i časová náročnost. Apartmán může vydělávat jen za předpokladu, že se o něj hostitel příkladně stará. A nejen to – časově náročné jsou i správa profilu na Airbnb, komunikace s hosty a související záležitosti. Nabízí se však řešení – správa pronájmu bytu pod křídly profesionálů. Co konkrétně vám přinese spolupráce s Let Me Inn?

Klienti Let Me Inn zaznamenali mimořádné zvýšení příjmů (až o 50 %) a vyšší obsazenost (o cca 25 %). Tým odborníků zajišťuje vícejazyčný zákaznický servis, bleskově komunikuje s hosty a aktivně řeší jakékoliv případné problémy.

Profesionálové se starají o osobní přivítání hostů, úklid, údržbu a opravy, aktualizaci cen na základě reálné poptávky a v neposlední řadě o profi prezentaci na Airbnb včetně špičkových fotografií.

pronájem airbnb

Kolik vás bude práva bytu stát?

Cena správy krátkodobého pronájmu není vysoká – můžete si ji vypočítat pomocí kalkulačky přímo na webu Let Me Inn. Podstatné je, že díky zkušenostem zaměstnanců dosáhnete mnohem vyššího zisku z pronájmu a související náklady bez problémů pokryjete. O svou nemovitost se nebudete muset starat, a přesto vám bude vydělávat. Více se dozvíte na letmeinn.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekInvestice do nemovitosti v zahraničí? Zkuste Slovensko!
Další článekVenkovní květináče a truhlíky: Inspirace na ty nejkrásnější kousky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..