Domů Reality Luxusní bydlení v Chuchli

Luxusní bydlení v Chuchli

vily Chuchle

Každý muž by měl ve svém životě postavit dům, zasadit strom a zplodit syna. Staré rčení, jež pány tvorstva rozhodně nikterak nešetří, má pragmatický podtext. Muž je od přírody lovec a jeho úkolem je nejen rozsévat svůj genofond, ale zároveň budovat rodinná hnízda. Dost práce na jedno produktivní období, nemyslíte?

Pořídit bydlení je totiž rok do roku složitější. Přestože mladí začínají svou životní sólo dráhu v nájemních bytech, postupem času mají potřebu „zahnízdit“ do svého. V případě, že je dokonce na spadnutí rodinný život s dětmi, optimální variantou se jeví zakoupit rodinný dům, či vilový komplex. Atraktivní bydlení podle posledních trendů nabízí luxusní vily ve Velké Chuchli. Jsou prototypem moderního bydlení v dosahu velkoměsta.

Bydlení na dobré adrese

Obytný komplex nad chuchelským závodištěm zahrnuje tři desítky vil, které jsou vhodné i pro vícegenerační bydlení. Nejmenší mají dispozice 4+kk, největší pak 7+kk. Součástí většiny domů je prostorná terasa, zahrada a garáž pro jedno nebo dvě stání. Všechny novostavby jsou patrové a jsou ohraničeny drátěným plotem.

Hlavním cílem projektu je nabídnout všem kvalitní, moderní a útulné bydlení v unikátním prostředí, které je doslova symbiózou architektonických skvostů s přírodou. Vila na prodej má veškeré výhody, které si jen umíte představit: ucelená nová vznikající čtvrť, krásné výhledy na Prahu, jedno i vícegenerační bydlení, soukromé zóny v okolí domu, prostorné zahrady a terasy, nadstandardní vybavení interiéru, výjimečný koncept bydlení.

Městečko mé střediskové

Ve čtvrti jsou dvě autobusové zastávky, vlakové nádraží, z občanské vybavenosti pak nechybí mateřská školka, škola, praktický lékař pro dospělé nebo veterinární ambulance. Samozřejmé jsou obchody i restaurace. Život v Chuchli nabízí veškeré vymoženosti města a zároveň pohodu venkova.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekSpráva nemovitostí
Další článekJak správně větrat? Nestačí jen otevřít ventilačku

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..