Brňáci přišli s novým účinným systémem bytových parfémů

Brňáci přišli s novým účinným systémem bytových parfémů

Řada z nás si jistě už zkusila pořídit vůni do bytu, která funguje přes rákosové nebo bambusové tyčinky a ne každý byl s tímto produktem spokojený.
Nyní však mladí podnikatelé z Brna přišli s novým typem tyčinek, který je mnohem účinnější.

Mladý pár z Brna, který již před třemi lety otevřel alternativní parfumerii to Tap, která se stala brzy úspěšnou, přišel před půl rokem s novou prodejnou. Druhá prodejna se jmenuje provoňsi a zabývá se především bytovými vůněmi, ale také vůněmi do auta, šatníku a vonnými svíčkami.

Prodej vůni pojali netradičně a to tak, že si můžete vůni do bytu seskládat z jednotlivých vonných nebo přírodních olejů a tím si vytvořit svůj unikátní bytový parfém. Také si však můžete vybrat z již hotových mixů, kterých je okolo padesáti. Krásně funguje třeba Čerstvé prádlo, Levandule s vanilkou, Divoké dřevo, atd. Oleje se rozřeďují přímo na prodejně na počkání a zákazník si sám může vybrat ze dvou poměrů olejů a tak si stanovit intenzitu bytové vůně.

Majitelé od začátku bojovali s tím, že dřevěné tyčinky si olej nasají mnohem hůře a jelikož jejich bytové parfémy jsou velice olejové, tak se snažili vymýšlet různé způsoby, jak intenzitu vůně podpořit a udržet.

vůně do bytu
Před několika týdny na to ale přišli. Testovali nový způsob a nyní s ním můžou s jistotou vyjít na světlo. Jedná se o látkové tyčinky, kdy si látka olej krásně nasaje a drží ho, tím je vůně intenzivnější a tento systém skvěle funguje.
Kombinace vysoce olejových vůní a těchto tyčinek zaručuje intenzitu, také proto majitelé jsou uprostřed sjednávání užitného vzoru, kdy už v této době výrobek patří výhradně jejich společnosti.

Látková tyčinka má také další výhodu pro zákazníka, a to tu, že není o moc více nákladná, tím pádem produkty nemuseli zdražit a pořád začínají na ceně 235 Kč, kdy už za tuto cenu si můžete vybrat i flakonek dle vašeho vkusu a vydrž vůně je okolo 4 měsíců.

Prodejna provoňsi je také skvělý tip na dárek i dárkové poukazy totiž nabízejí trochu jinak. Můžete si zvolit libovolnou částku, třeba i 99 Kč, za které si nakoupíte vůni do auta nebo vonný sáček do šatníku a navíc, poukaz je časově zcela neomezený.

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *