Domů Bydlení Značkové vodovodní baterie jako designový skvost

Značkové vodovodní baterie jako designový skvost

vodovodní baterie

Vodovodní baterie jsou podceňovanou součástí našich koupelen a kuchyní. Možná vám přijdou všechny stejné a univerzální, ale mohou se lišit svou kvalitou. Nabídka baterií je široká a vybírat můžete z různých typů. Nepodceňujte nákup baterií. Před tím, než vyrazíte do obchodu, inspirujte se dnešním článkem!

Němečtí výrobci baterií

Vodovodních baterií potřebujeme v domácnosti celou řadu. Neobejdeme se bez umyvadlové, sprchové, vanové, dřezové a mnohdy i bidetové baterie. Nejkvalitnější baterie pocházejí z dílen známých značek, jako je například německý výrobce Grohe, který klade důraz na design, kvalitu, technologie a udržitelnost. Jeho doménou jsou luxusní a elegantní baterie. Špičkovým výrobcem baterií je také Hansgrohe, pro něhož jsou charakteristické propracované tvary a detaily inspirované přírodou.

vodovodní baterie

Čeští výrobci baterií

Pokud dáváte přednost českým bateriím, svěřte se do rukou značky JIKA s dlouholetou tradicí. Nabízí široký sortiment koupelnového vybavení, který dodá vaší koupelně nádech exkluzivity. Nesmíme zapomenout ani na značku RAVAK, jež se zaměřuje na komplexní řešení moderních koupelen. V neposlední řadě vás mohou zaujmout baterie od španělského výrobce Tres. Ten využívá moderní technologie a přináší vám krásné a komfortní baterie pro vaši koupelnu.

Jaké rozlišujeme typy vodovodních baterií?

Celkem máte na výběr ze tří typů vodovodních baterií: stojánkových, nástěnných a podomítkových. Zatímco stojánkové baterie se instalují na pracovní kuchyňskou desku a okraj umyvadla, nástěnné baterie se ukotvují na stěnu. A právě u nástěnných baterií si pohlídejte rozteč trubek. Podomítkové baterie nesmí chybět v žádné nové koupelně. Jejich tělo je zabudováno do stěny a z ní poté vychází odtokové ramínko a ovládání.

vodovodní baterie

Uspořte peníze za vodu!

Jistě by chtěl každý z nás uspořit vodu a platit za ni méně. Zvolte proto pákovou baterii, díky které ušetříte až 40 % stočného. Klasické kohoutkové baterie nezavrhujte tehdy, pokud ladíte svou koupelnu a kuchyni do retro stylu. V poslední době se staly hitem termostatické baterie. Jednoduše s nimi nastavíte konstantní teplotu vytékající vody. Navíc obsahují bezpečnostní pojistku předcházející opaření dětí.

Na co byste se měli zaměřit?

Cena baterie by nikdy neměla být na prvním místě. Možná se vám chce sáhnout po levnějších variantách, ale jejich životnost je relativně nízká. Kromě toho prostřednictvím baterií manipulujete s vodou a každý protečený litr se počítá. Neplýtvejte vodou a upřednostněte takovou baterii, s kterou nemusíte složitě nastavovat teplotu vody. Důležitý je rovněž design baterie. Zacílit byste měli na jednotnost interiéru a do koupelny s oblými tvary vybrat stejný tvar baterie. Výrobci baterií naštěstí nabízí celé produktové řady koupelnového vybavení.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekBrňáci přišli s novým účinným systémem bytových parfémů
Další článekPrůvodce výběrem domácí klimatizace

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..