Domů Bydlení Výhody kvalitních postelí z lamina

Výhody kvalitních postelí z lamina

postel

Vybíráte novou postel a přemýšlíte o variantě z laminových desek? Máme pro vás hned několik přesvědčivých důvodů, proč je to správná volba. Úvodem je nutno říci, že stejně jako všude, i tady platí pravidlo, že kvalita se liší napříč výrobci. Proto se dnes zaměříme na ověřenou LTD postel Kaira od USNU nové spaní, která vás překvapí příjemnou cenou a dlouhodobou životností.

Proč je tato postel tolik oblíbená?

Vysoká kvalita

Postel Kaira patří mezi TOP třídu. Je vyrobena z materiálů nejvyšší jakosti. Postranice má spojeny vysoce kvalitním kováním, které posteli zajistí pevnost srovnatelnou s masivním provedením postele. Tuto postel můžete nespočetněkrát složit i rozložit a nebude to na ní vůbec znát. Nepříjemné vrzání nepřipadá tedy vůbec v úvahu. Kaira poskytuje 5 letou prodlouženou záruku, která podtrhuje konstrukční kvalitu.

Ekonomické řešení

Jak už jsme naznačovali, cena postelí Kaira je velmi lákavá. Vybírat můžete z ekonomické, střední a luxusní varianty v cenovém rozmezí od 5 až do 15 tisíc korun.

Šetrná k přírodě

Jedná se o špičkový nábytek, který nahrazuje přírodní materiály. Pro ekologii znamená obrovský přínos, neboť každá postel zachrání jeden strom. A to bohužel bez nadsázky. Při výrobě dřevotřískových desek panují přísná pravidla. Získáte tak 100% jistotu o zdravotní nezávadnosti materiálů, které šetří přírodu.

Nerozeznatelná od masivu

Moderní technologie umožňují vyrobit umělou dýhu téměř nerozeznatelnou od masivního dřeva. Laik rozdíl opravdu neuvidí. Na omak je dělaná tak, abyste mohli vnímat i strukturu dřeva. Přitom postel vyrobená skutečně z dubu by vás vyšla několikanásobně dráž.

Široká možnost dekorů a doplňků

Obrovskou výhodou postele Kaira z LTD je velká nabídka typu dekorů. Ložnici vybavíte nočními stolky, komodami, stoličkami a skříněmi ve stejném odstínu a barvě. Vytvoříte si tak pokoj pro váš jedinečný odpočinek dle svých vlastních představ. Celá ložnice vám bude dokonale ladit a přitom se pořád bavíme o dostupné ceně.

Barevná stálost

Masivní dřevo nese riziko přírodních materiálů. Přijdete na prodejnu, vyberete si konkrétní model. Reálně však dostanete postel v jiném odstínu lišící se v detailech jako je umístění suku a podobně. Co kus, to originál. U umělé dýhy máte jistotu, že dostanete přesně to, co si objednáte. Nábytek můžete jednoduše nakupovat postupně, a to stále ve stejném vzhledu.

Další pozitiva

ABS hrany postelí a doplňků Kaira mají sílu 2 mm, čímž je zaručena vysoká kvalita provedení a odolnost hran. Tloušťka použitých desek je 38 mm, která značí stabilní a robustní postel. Existuje i ekonomická varianta postele z řady Kaira, která nese název Lučina a má 25 mm silné desky.

Postele Kaira jsou vhodné pro všechny váhové kategorie. Poskytuje zvýšenou lehací plochu pro pohodlné vstávání s možným individuálním nastavením. U stejného výrobce USNU nové spaní ji můžete vybavit praktickým úložným prostorem, který slouží jako nenahraditelný pomocník nejen v menších bytech. Samozřejmostí je také špičková kvalita klasických, nebo polohovacích roštů a spolu s nejlepšími matracemi se můžete těšit na opravdový odpočinek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVybavení dětského pokoje -barevný nábytek posune hranici
Další článekAbrakadabra: proměňte svoji zahradu ve venkovní wellness

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..