Domů Reality Rezidenční projekt Byty u parku na Žižkově láká na dostupnost i zeleň

Rezidenční projekt Byty u parku na Žižkově láká na dostupnost i zeleň

novostavby

Metropolitní bydlení nabízí řadu příležitostí, pracovních, akademických i volnočasových. Nyní je navíc nejvhodnější doba na nákup nové nemovitosti v Praze. Klesají hypoteční úroky a v nabídce se objevil výjimečný developerský projekt, kde právě započal prodej 272 bytových jednotek s dispozicemi od 1+kk po 5+kk v lukrativní lokalitě horního Žižkova. Oblast je žádaná, přímo navazuje na park Židovské pece a od dveří bytu můžete být za pár minut přímo v centru města.

Klasické i mezonetové uspořádání

Který byt je vhodnější? S klasickým uspořádáním nebo mezonetový, který umožňuje zřídit v rámci bytové jednotky domácí pracovnu pro home office? V rámci projektu rezidence Byty u parku se prodává 272 bytů v celkem 11 domech o maximálně 6 podlažích a dispozičním řešení od 1+kk po 5+kk. Vybere si opravdu každý. Mezonetové uspořádání je pouze u jednotek 4+kk s rozlohou 104 až 120 m². Všechny byty nadto disponují terasou, lodžií, balkonem nebo předzahrádkou.

Soukromí s pohledem do zeleně

Byty poskytují svým obyvatelům soukromí, některé mají dokonce přístup na 2 předzahrádky se samostatnými vchody z pokojů. Posedět lze po práci v příjemném prostředí a se sklenkou vína relaxovat na zahrádce s pohledem na blízkou zeleň parku Židovské pece, na který domy přímo navazují. K bytům přináleží sklepní kóje pro uskladnění sezónních věcí, přikoupit lze garážové stání v podzemním podlaží.

novostavby

V nejlepší společnosti

Byty na prodej Praha 3 mají v okolí veškerou sociální a občanskou vybavenost, školy a školky, volnočasová a sportovní zařízení. Navíc doby, kdy byl Žižkov defavorizovanou čtvrtí jsou dávno pryč. Dnešní Žižkov patří mezi nejrychleji rozvíjející se čtvrti, ale nezaostává ani na společenském a kulturním poli, protože se zde nachází množství divadel, kulturních scén, klubů, ale i hospůdek a kaváren, kde se lze pobavit a odpočinout si po náročném dni v práci.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekZima i vlhko, problémy se kterými se řada lidí potýká ve svých domovech i v zaměstnání
Další článek6 tipů na květináče a truhlíky z umělého ratanu

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..