Domů Služby Potřebujete skladovací prostory? Textilní hala – nejrychlejší řešení

Potřebujete skladovací prostory? Textilní hala – nejrychlejší řešení

textilní haly

Potřebujete pro svoje podnikání skladovací prostory? Výstavba běžné haly znamená náročnost časovou i finanční. Řešení ovšem představuje textilní hala.

V čem tkví jejich výhoda? Nepotřebují základy, umístit je lze na jakoukoli rovnou plochu, buď samostatně, eventuálně s nimi rozšíříte stávající stavbu. Jedinou podmínku představuje to, aby byl daný povrch zpevněný. Na jejich výstavbu nepotřebujete stavební povolení. Mají celkem širokou škálu využití, zastřešit se tak dá třeba sportoviště nebo poskytnou krytý prostor pro hospodářská zvířata, ale nejvýraznější uplatnění nalezly rozhodně v průmyslu. V praxi je pro svoje potřeby využívá celá řada firem. Geosan Ostrava, Vlamax Bystřice, Thimm Service v Chotětově či dokonce Integry Automotive ve slovenském Lozornu.

Textilní hala nabízí variabilitu a funkčnost

Rozměry si navolíte dle svého přání, sami si smíte určit i její tvar, střecha může mít podobu písmene A, O nebo U. Postavit se dají rychle, dle vašich individuálních potřeb dokážeme změnit jejich rozvržení, jednotlivé moduly lze variabilně přizpůsobit. A stejně snadná zůstává demontáž a případné přemístění, během něhož jim rozhodně nehrozí jakékoli poškození, a stejně tak i definitivní odstranění. Proto také našly ideální využití jako dočasné přístřešky například na veletrzích.

Kvalitní konstrukce a bezpečnost

Skládají se z ocelové konstrukce a plášť tvoří PES tkanina, kterou můžeme opatřit prakticky libovolným potiskem, samozřejmě barevně stálým, jež vlivem slunečního záření nebledne. Opláštění je nepromokavé a nehořlavé. Textilní haly jsou proto absolutně bezpečné, kromě toho mají dlouhou životnost, tu je možno počítat na desítky let. Díky použitým materiálům disponuje zároveň celá stavba velmi nízkou hmotností. Přesto se rozhodně není potřeba obávat nestability, odolají i náporům nepříznivého počasí, zvládnou dokonce bez nejmenších obtíží také mráz.

Vyrovnají se svým využitím stoprocentně halám klasickým, lze do nich nainstalovat odvětrávání a osvětlení.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekInteriérové dveře Vasco Doors splní vaše představy
Další článekMáme pro vás tip na zdravé a pohodlné spaní

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..