Domů Služby Stěhování svépomocí nebo od firmy?

Stěhování svépomocí nebo od firmy?

stěhování

Stěhování je náročná a ne zrovna nejlevnější záležitost. Znamená to začátek něčeho nového, bohužel však také spousty práce. Pokud se rozhodnete stěhovat bez specializované společnosti, budete mít samozřejmě nižší náklady. Předtím, než se do toho pustíte, měli byste zvážit několik faktorů, podle kterých si určíte, jestli stěhování svým vlastním autem zvládnete.

Jak velké je stěhování?

Je rozdíl mezi tím, zda stěhování probíhá v rámci jednoho města, zda se stěhujete z většího bytu do menšího a také množství a velikost věcí, které budete přenášet. Pokud toho máte opravdu hodně, je vhodné obrátit se na specializovanou stěhovací firmu.

Výdrž vašeho pomocníka

Pokud si na stěhování pozvete kamarády, jste značně omezeni jejich psychickou i fyzickou výdrží.

Vyšší náklady, než si myslíte

I když si myslíte, že stěhování svépomocí je nejlevnější, nezapomeňte započítat také dodatečné náklady. Například za obalový materiál, benzin, mýtné, odměna pro vaše pomocníky (minimálně oběd či večeře), možné poškození věcí atd.

Stěhování Praha

Všechny tyto tři faktory je třeba zvážit. Pocházíte-li z Prahy, pak zcela určitě stojí za zvážení využití nejlevnějšího stěhování Praha, které poskytuje odborná firma lokalizovaná na Praze 4. O vše se postarají zkušení pracovníci. Nemusíte se zajímat o to, kolik toho „stěhující“ lidé snesou. Taktéž obalový materiál je k zapůjčení zdarma a samozřejmostí je i pojištění proti poškození. Pokud vaše stěhování probíhá v rámci Prahy, ušetříte i za benzin, protože kilometry po Praze jsou zdarma.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekPro zapůjčení dodávky stačí řidičský průkaz skupiny B
Další článekUmíte správně vybrat elektrocentrálu?

1 komentář

  1. Děkuji za suprový článek! Taky jsem i narazila na tohle – stehovani-profigroup.cz/co-nedelat-pri-stehovani – myslím že to určitě pomůže.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..