Domů Služby Komplexní služby pro SVJ v Praze a okolí

Komplexní služby pro SVJ v Praze a okolí

správa nemoviostí

Jste jedno z mnoha bytových družstev (BD) nebo společenství vlastníků jednotek (SVJ), které má problémy s kompletní správou vašeho bytového domu, jeho okolí, kancelářské budovy nebo jednotlivých bytů? Často objednáváte různé služby u mnoha dodavatelů, což vás stojí především čas a zbytečně vynaložené peníze navíc? Nestíháte se starat o ekonomickou i technickou správu budovy včetně údržby zeleně a pravidelné údržby všech zařízení v dome? Povolejte na pomoc profesionály z Prague Property Management, a.s. (PPM) a nechte správu vašeho domu v rukou opravdových odborníků, kteří vám ušetří mnoho starostí, ztraceného času a v první řadě slušné peníze.

Profesionální služby pro SVJ v Praze a okolí

Možná si říkáte, jaké všechny povinnosti spadají pod SVJ v případě správy bytového nebo nebytového domu. V první řadě se jedná o kompletní ekonomickou, ale i technickou správu objektu, která s sebou nese mnoho dílčích služeb. Proto se mnoho SVJ obrací na odborníky, kteří veškeré povinnosti spojené se správou budovy dokážou pokrýt díky modernímu facility managementu. Ten spočívá v zajištění správy vaší budovy tak, abyste měli jistotu, že vše funguje, tak jak má. Efektivně, bez častých poruch a ke spokojenosti všech vlastníků.

Jaké další profesionální služby pro SVJ v Praze a okolí můžete využít? Například spolehlivou ostrahu objektů, výhodné pojištění proti škodám, detailní vedení účetnictví nebo plošný úklid v okolí domu. V neposlední řadě pak můžete také vyhledat služby profesionálního předsedy SVJ, který kompletně přebere zodpovědnost za plánování rozpočtu, opravy, řešení provozních a administrativních záležitostí a problémů vašeho SVJ. Včetně řešení častých potíží s neplatiči.

Služby pro SVJ od PPM, a.s.

Nyní už víte, jaké služby pro SVJ můžete využít a je čas představit také nás. Jsme pražská správcovská společnost Prague Property Management, a. s. (PPM), která je již od počátku 90. let úspěšným poskytovatelem profesionálních služeb v oblasti správy bytových a nebytových objektů. Působíme především v hlavním městě a jeho přilehlém okolí, kde máme v současné době ve správě přes 10 000 bytových jednotek a spolupracujeme s více jak 105 pražskými SVJ.  Spolupráci nabízíme především SVJ a BD, které mají ve správě bytové domy, novostavby, kancelářské budovy nebo objekty krátce po výstavbě nebo rekonstrukci. Zaměřujeme se na kvalitní facility management, klademe velký důraz na komunikaci s klientem.

Dobře víme, že úplné pochopení potřeb klienta a správně vedené komunikace je základem úspěchu. Vstřícnou komunikaci a přesné plnění požadavků našich zákazníků považujeme za klíčové faktory. Proto jsme vybudovali přívětivou klientskou zónu a vyzkoušet můžete také našeho nového Elektronického Domovního Asistenta (EDA), díky kterému budete vždycky včas informovaní o případných výlukách a opravách.

V současné době disponujeme jako jedni z mála na trhu správy nemovitostí také flexibilním pojištěním do výše 50 000 000 Kč. A to na škody způsobené třetím stranám činností naší společnosti.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekJak vybrat vhodného developera nemovitosti?
Další článekSpráva nemovitostí

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..