Domů Služby Levné skladování věcí? Vyzkoušejte skladovací kontejnery

Levné skladování věcí? Vyzkoušejte skladovací kontejnery

skladovací kontejner

Jak lze levně a efektivně své věci skladovat? Vyzkoušejte skladovací kontejnery

Už jste se setkali s někým, kdo si své věci uschovává v kontejneru? Slyšíte o tom poprvé? Čtěte dál, v článku vám totiž představíme možnost, kam si můžete uložit své věci, i když zrovna nemáte doma místo.
Rakouská společnost Diskont Depot GmbH se na trhu objevila v roce 2004, kdy představila unikátní koncept samoobslužného skladování v Evropě. Od roku 2013 se její služby rozšířily i do České republiky, konkrétně do Brna. Pojďme se však blíže seznámit s výhodami tohoto typu skladování.

4 nejčastější důvody, proč skladovací kontejnery využít?

1. Z většího do menšího

Pokud se rychle musíte přestěhovat z většího domu či bytu do menšího, může se stát, že nové bydlení nebude schopno pojmout všechny vaše osobní věci. Skladové kontejnery můžete využít tak, že si své věci jednoduše na čas uschováte právě v kontejnerech. Vy se tak v klidu přestěhujete, vymalujete a postupně si věci roztřídíte, odvezete nebo vyhodíte.
kontejnery

2. Cestování za prací

Dostali jste nabídku nové práce v zahraničí, která se neodmítá? I v tomto případě mohou být skladovací kontejnery dobrým řešením – své věci si do nich uschováte a zároveň ušetříte za pronájem bytu, který byste neobývali.

3. Málo místa v garáži

Jestliže řešíte málo místa v garáži pro svou novou čtyřkolku, člun nebo dokonce automobil, skladovací kontejnery jsou pro tuto situaci jako stvořené. Uskladnit můžete i sezónní předměty, jako je zahradní nábytek nebo sportovní vybavení. Kontejner může posloužit dokonce jako sklad pro váš e-shop.

4. Kam s věcmi po milované osobě?

Smrt milované osoby je velmi nepříjemná situace pro každého z nás. Proč se ale nadobro zbavovat věcí, které té osobě patřily? Pokud je nemáte kam uschovat nebo potřebujete rychle vyprázdnit nemovitost, kterou zemřelá osoba obývala, skladovací kontejner poslouží k tomu, abyste do něj věci uložili na dobu, než se rozmyslíte, jak s nimi naložíte dál.
skladovací kontejnery

Co všechno lze do kontejneru uschovat a jak je to s bezpečností?

Do kontejneru si můžete uschovat cokoliv, kromě předmětů, které jsou citlivé na teplo a mráz. O své věci se nemusíte obávat, kontejnery jsou neustále pod dohledem bezpečnostní služby a kamerového systému. Navíc, kontejnery jsou vyrobeny z velmi odolného materiálu, na který jsou vandalové krátcí.

Jaké jsou výhody skladovacích kontejnerů?

Skladovací kontejnery slouží jako taková vaše osobní garáž. Každý kontejner je vybaven jak vnitřním, tak i venkovním osvětlením a po domluvě si můžete nechat nainstalovat i elektrickou přípojku. Pokud se rozhodnete například v 11 hodin večer, že si pro něco musíte zajet – není problém. Do skladu, kde se kontejnery nachází, máte volný přístup 24 hodin denně. Dokonce je k dispozici i vysokozdvižný vozík, který si za poplatek můžete půjčit, takže nemusíte přemýšlet nad převezením těžkého předmětu.
A jak jste na tom se skladováním vy? Jste typ člověka, co nerad hromadí doma spoustu věcí nebo jste člověk, který se nerad loučí se svými věcmi, a proto je neustále někde skladuje?


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekPenetrační nátěr řada lidí při výmalbě zdi podceňuje
Další článekDlažba – tradiční povrch v moderním pojetí

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..