Domů Služby Když mycí stroje nahradí mopy a smetáky

Když mycí stroje nahradí mopy a smetáky

úklid

Čistá, že by se z ní dalo jíst. Řeč je o podlaze, která je umyta a vyčištěna strojovým mytím. Ty tam jsou doby, kdy zemi „šmudlala“ uklízečka s mokrým mopem a smetí rozmetala do rohů a koutů. Moderní doba s sebou nese moderní metody.

Jednou z nich je strojové mytí podlah. Je mnohem výkonnější i efektivnější a vychází příznivě i cenově. Kde lidská síla nestačí, pomohou uklidit výkonné stroje. Moderní úklidový stroj dokáže během hodiny vyčistit plochu, která by i zkušenému pracovníkovi ruční metodou trvala celý den. Za strojové čištění podlah mluví činy a kalkulují se metry. Žádné další personální náklady.

Pro malou i velkou špínu

Špičkové stroje značek Alto, Kärcher a Nilfisk se budou cítit „jako ryba ve vodě“ při čištění betonových, litých, dlažbových i linoleových podlah. Problémem ale nejsou ani podlahy na bázi dřeva. Pro hloubkové čištění a menší plochy se používají kotoučové stroje. Silné znečištění se čistí speciálními kotouči, takzvanými pady. Ty si poradí v podstatě s jakýmkoli znečištěním.

Služby využívají komerční i privátní subjekty. Mycí stroje odvedou bezvadnou práci v garážích, fabrikách, skladech, montážních halách, ale stejně i tak v kancelářích, obchodech, veřejných atriích nebo velkoplošných budovách. Po důkladném vyčištění kotoučem nebo padem je vhodné dále podlahu ošetřit polymerovým voskem.

stroje na úklid

Prevence proti poškození

Voskování podlah je vhodné na PVC, marmoleum, lakované parkety, přírodní kámen a další druhy měkkých a tvrdých podlah. Díky voskování podlaha nejen skvěle vypadá, neničí se, ale hlavně se do podlah nezanáší špína. Podlaha získá zpět nejen ztracený lesk, ale zároveň vosk zabrání nečistotám, aby se dostaly hluboko do struktury podlahy a poškodily ji.

Služby strojového mytí lze objednat jednorázově, stejně jako smluvit dlouhodobou spolupráci. Harmonogram strojových úklidů je flexibilní, takže je možné realizovat je i mimo pracovní nebo prodejní dobu, tak, aby úklidové služby nenarušily chod podniku. Úklidy jsou dostupné 24 hodin, 7 dní v týdnu.

Když více, je méně

Mnoho firem používá pro úklid a uspořádání pracoviště japonský přístup „5S“, který funguje na principu prvotního generálního úklidu a uspořádání prvků v prostoru + pravidelného drobnějšího úklidu a udržování uklizeného stavu. Pravidelný úklid přinese lepší výsledky a bude pro vás méně omezující. Další pravidelné úklidy budou zvládnutelné za méně času a tedy i s nižšími náklady.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekŽádná párty se neobejde bez kvalitního zázemí!
Další článekVykročte po té správné podlaze – vinylová podlaha Wicanders Hydrocork, novinka roku 2020

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..