Zastřešení terasy SKYTRIUM dá terase zcela novou perspektivu

Zastřešení terasy SKYTRIUM dá terase zcela novou perspektivu

Skutečně tropických dnů v roce není v našem mírném pásmu příliš mnoho. Kolikrát léto proprší a my si naši terasu, či už díky chladnému počasí nebo deštivým dnům, ani neužijeme. Neustále zápasíme se zahradním nábytkem, který musíme odkládat nebo pracně ošetřovat. Pokud je ten náš skutečně bezúdržbový, nemůžeme si zas na odkryté terase dovolit ponechat polstry. Nemusí ani pršet. I rosa se postará o to, že navlhnou. Ideální je proto zastřešení terasy. Jenomže řešení pomocí dřevěných pergol nebo altánů nejsou úplně ono. Terasu chce zastřešit a mít navíc možnost ji uzavřít i ze stran. Jen tak je skutečně chráněná proti povětrnostním vlivům a poslouží i jako ochrana našich balkónových rostlin ve chvíli, když přijdou v našich klimatických podmínkách téměř pravidelné jarní mrazíky.

Zastřešení terasy SKYTRIUM od ALBIXONu nabízí eleganci a praktičnost v jednom

 

Kdo zná skvělé hliníkové konstrukce zastřešení bazén od ALBIXONu, bude přesně vědět, o čem mluvím. Protože SKYTRIUM nabízí stejné výhody. Úžasná lehká konstrukce je bezúdržbová s dokonalými funkčními prvky, díky kterým lze jednotlivé díly posunout na stranu a terasu otevřít. Jako výplň lze použít bezpečnostní sklo nebo polykarbonát. Na požádání lze dokonce do zastřešení vytvořit vchod uzpůsobený vaší kočce nebo psovi. Takto zastřešenou terasu lze používat celoročně. Dokonce i v zimě poskytuje dostatečný tepelný komfort na to, abyste si ji užili. Celoročně v ní lze nechat umístěný i zahradní nábytek. Perfektně se hodí i pokud si chcete z terasy udělat malé letní wellness. Je totiž ideální k tomu, abyste si do ní umístili domácí vířivku.

Zastřešení terasy SKYTRIUM nabízí ALBIXON v několika designech. Moderní rovné linie najdete v modelu Mia. Oblíbený ladný oblouk má zastřešení Rio. Pokud hledáte provedení s moderním čistým designem, minimálně rušeným nosníky zastřešení, sáhněte po modelu Art.

Podobné příspěvky

Dřevěné pergoly v moderním designu

Dřevěné pergoly v moderním designu

Teplé dny se neobejdou bez příjemné relaxace na zahradě. Pergoly anebo zahradní altány patří k nejčastějšímu venkovnímu posezení. Konečně se najde v rozkvetlé…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *